Μεταφορά οικοσκευής1Μεταφορές – Μετακομίσεις για σπίτια, επιχειρήσεις και δημόσιες υπηρεσίες. Η διαδικασία της μεταφοράς από την εταιρεία Γκρίζος γίνεται σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Όλα τα φορτηγά μας περνάνε τακτούς μηχανικούς ελέγχους για να είναι σε θέση να μεταφέρουν τις οικοσκευές σας με ασφάλεια και σιγουριά. Όλα τα φορτηγά μας διαθέτουν ασφαλιστική κάλυψη και έχουν περάσει τον κατάλληλο έλεγχο Κ.Τ.Ε.Ο.. Όλοι οι οδηγοί της εταιρείας μας διαθέτουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και ελέγχονται συχνά από ιατρούς που διαπιστώνουν την αρτιότητα και την ετοιμότητα αυτών. Όλες οι μεταφορές – μετακομίσεις που πραγματοποιεί η εταιρεία μας είναι ασφαλισμένες από εμάς για οικοσκευές αξίας 100.000€. Υπάρχει η δυνατότητα και μεγαλύτερης ασφαλιστικής κάλυψης.
Ανυψωτικά ΑνεβατόριαΥπερσύγχρονα ανυψωτικά και αναβατόρια που μπορούν να υλοποιήσουν οποιαδήποτε μετακόμιση σε ύψος έως 28 μέτρων. Τα ανυψωτικά τις εταιρείας πληρούν όλες τις νομικές και τεχνικές προϋποθέσεις για να εξασφαλίσουν την ανύψωση, την φόρτωση και την εκφόρτωση των αντικειμένων σας. Τα αναβατόρια και τα ανυψωτικά της εταιρείας μας χειρίζονται από εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο έχει περάσει την κατάλληλη εκπαίδευση και διαθέτει την ανάλογη πιστοποίηση. Για την ανύψωση των αντικειμένων σας, βασικό μέλημα της εταιρείας μας είναι να εξασφαλίσουμε την ασφάλειά αυτών. Πριν την ανύψωση των αντικειμένων, γίνονται όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι για να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία και η αποπεράτωση της μετακόμισης.

Μεταφορά πιάνοΜεταφορά και μετακόμιση  πιάνο. Το πιάνο είναι ένα μουσικό όργανο αρκετά ογκώδες και βαρύ και για αυτό οι μετακομίσεις πιάνο δεν μπορούν να γίνουν από συνηθισμένες μεταφορικές εταιρείες. Η εταιρεία Γκρίζος διαθέτει εξειδίκευση στη μεταφορά πιάνο.  Πολλές φορές ένα πιάνο μπορεί να ζυγίζει μέχρι και 700 κιλά, ενώ το πιο απλό πιάνο τοίχου ξεπερνά τα 200 κιλά. Όπως καταλαβαίνετε η μετακόμιση του δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση και  σε καμία περίπτωση μην το προσπαθήσετε μόνοι σας γιατί μπορεί να θέσετε την ασφάλεια σας σε κίνδυνο . Η εταιρεία μας διαθέτει πολυετή εμπειρία,το ανθρώπινο δυναμικό και τα κατάλληλα μέσα για να μπορέσει να μεταφέρει το πιάνο σας με ασφάλεια και σιγουριά στο χώρο που θέλετε.
Πακετάρισμα οικοσκευήςΠακετάρισμα και αμπαλάρισμα οικοσκευής. Η εταιρεία Γκρίζος παρέχει τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες της να αμπαλάρει και να πακετάρει τα αντικείμενα σας. Το πακετάρισμα της οικοσκευής σας είναι από τις σημαντικότερες ενέργειες σε μία μετακόμιση, λόγο του ότι αφενός θα προστατέψει τα αντικείμενα σας από λακκούβες κατά τη μεταφορά και άλλους αστάθμητους παράγοντες και αφετέρου θα σας βοηθήσει στην τακτοποίηση των αντικειμένων σας μετά το τέλος της μεταφοράς. Η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει πλήρως το αμπαλάρισμα, την αποσυναρμολόγηση, την επανασυναρμολόγηση και την επανατοποθέτηση της οικοσκευής σας.

Ασφάλιση οικοσκευήςΑσφάλιση οικοσκευής μέσω ασφαλιστικής εταιρείας. Στην εταιρεία Γκρίζος η οικοσκευή σας στις μετακομίσεις σας είναι ασφαλισμένη έως και 100.000 ευρώ. Ωστόσο, δίνουμε τη δυνατότητας στον πελάτη να κάνει περαιτέρω ασφάλιση μέσω της ασφαλιστικής εταιρείας που συνεργάζεται η μεταφορική μας για το ανάλογο ποσό που κοστολογείται η οικοσκευή ή τα αντικείμενα μεταφοράς του. Σκοπός της μεταφορικής Γκρίζος είναι να εξασφαλίσει τη μετακίνηση της οικοσκευής σας χωρίς φθορές και απώλειες. Για την επιπλέον ασφάλιση άνω των 100.000€ των αντικειμένων σας υπάρχει επιπλέον χρέωση από το κόστος μεταφοράς.
Αποθήκευση αντικειμένων1Αποθήκευση οικοσκευής και δεμάτων. Στην Γκρίζος μεταφορική έχουμε τη δυνατότητα να αποθηκεύσουμε τα αντικείμενά σας για όσο χρόνο το επιθυμείτε. Διαθέτουμε αποθήκες και χώρους ειδικά ταξινομημένους ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή απώλεια των αντικειμένων σας. Πριν τοποθετήσουμε τα αντικείμενα που θέλετε να αποθηκεύσετε στο τομέα σας, τα αμπαλάρουμε με ειδικές ζελατίνες για να μην υπάρχουν φθορές από τυχόν πτώσεις. Τα έπιπλα σας τοποθετούνται πάνω σε παλέτες με συγκεκριμένο κωδικό για να είναι διαθέσιμα ανά πάσα ώρα και στιγμή τα χρειαστείτε. Στην εταιρεία Γκρίζος ο στόχος μας είναι να νιώθετε άνεση και ασφάλεια, αποδεικνύοντας σας πως κάνατε την σωστή επιλογή.