Οργάνωση μετά τη μετακόμιση στο νέο σας σπίτι – Χρήσιμες συμβουλές

Οργάνωση μετά τη μετακόμιση στο νέο σας σπίτι – Χρήσιμες συμβουλές

Είτε καινούργιο, είτε παλιό – είτε φθηνό, είτε ακριβό, ένα σπίτι καθαρό, οργανωμένο με τη δική μας προσωπική πινελιά είναι αυτό που όλοι ονειρευόμαστε. Αφού λοιπόν, η μετακόμιση στο νέο μας σπίτι ολοκληρώθηκε και ήρθε η στιγμή να ξεκινήσει η διακόσμηση του, ας προσαρμόσουμε σε αυτή μερικές ιδέες που θα μας βοηθήσουν παράλληλα και στην οργάνωση του.

kalwdia

Καλώδια

Υπάρχουν σχεδόν παντού μέσα στο σπίτι και όποτε ασχολείσαι με αυτά, έστω για μια απλή αλλαγή, σπαταλάς αδίκως πολύ χρόνο, τι είναι; Τα καλώδια! Η λύση όμως είναι πολύ απλή. Με έναν συνδετήρα κρατάς τα καλώδια συγκεντρωμένα όπως θες εσύ και μπορεί να καθαρίσεις αλλά και να τα μεταφέρεις μαζί με το μηχάνημα τους (τηλεόραση, υπολογιστής κ.α.) χωρίς το φόβο κάποιου ατυχήματος.

 

 

 

syrtari111
Συρτάρια

Πολλές είναι οι φορές που για να βρεις κάτι μέσα σε ένα συρτάρι πρέπει να βγάλεις από μέσα τα πάντα. Εάν όμως χρησιμοποιήσεις μικρά κουτιά που δε χρησιμοποιήσεις καπλαντισμένα με χαρτί που σε εμπνέει και τα βάλεις μέσα στο συρτάρι, θα φτιάξεις ένα «έξυπνο» συρτάρι που δε θα χάνεις τίποτα!

 

 

 

koutiaapothikefsis

Ντουλάπια

Πιάτα, πιατέλες, μπολ, μπρίκια και πολλά ακόμη σε ένα ντουλάπι μαζί φτιάχνουν έναν ωραίο… χαμό. Ειδικά εάν αυτό που ψάχνει είναι σε μια από τις πίσω γωνίες τότε η αποστολή θα είναι δύσκολη. Οι πλαστικές θήκες με ένα ταμπελάκι απ’ έξω για να μη χάνεσαι είναι η καλύτερη λύση.

 

 

 

 

sakoules33

Σακούλες

Θέλεις να αποθηκεύσεις σακούλες χωρίς να τις παίρνει ο αέρας και χωρίς να πιάνουν χώρο; Όταν τελειώσεις το καθάρισμα, και το πακέτο με τα χαρτομάντιλα αδειάσει, μη το πετάξεις… Αυτή είναι η λύση!

 

 

 

 

xartitoualeta

Ρολά χαρτιού υγεία

Εάν το μπάνιο είναι μικρό και δεν υπάρχει χώρος για ντουλάπια ένα γυάλινο βάζο θα βοηθήσει εσάς στην αποθήκευση, αλλά και τους επισκέπτες να βρουν πιο εύκολα νέο ρολό αν το προηγούμενο έχει τελειώσει.

 

 

 

 

 

skala3Περιοδικά

Τέρμα οι στοίβες από περιοδικά και εφημερίδες. Μια ξύλινη σκάλα στην οποία θα μπορείς να απλώνεις εφημερίδες και περιοδικά θα αποτελεί σίγουρα μια vintage πινελιά στο σαλόνι σου…

 

 

 

 

tilekontrolΤηλεκοντρόλ

Για το τέλος αφήσαμε το πιο κλασσικό πρόβλημα για κάθε σπίτι. Σε μια μολυβοθήκη της αρεσκείας μας συγκεντρώνουμε όλα τα τηλεκοντρόλ των συσκευών μας χωρίς να χρειάζεται να τα ψάχνουμε τη τελευταία στιγμή.

 

 

 

About The Author